Buna ziua. Am un credit de nevoi personale luat in 2006 in euro unde banca imi ia comision de adminstrare 2% din valoarea initiala a creditului.Am citit in OUG 50/2010 ca acest cmision in cazul in care se percepe ca procent el trebuie sa fie raportat la valoarea soldului .(art. 36). Am facut o reclamatie la banca solicitand aplicarea prevederilor OUG 50/2010 in ceea ce priveste comisionul de administrare si returnarea banilor incasati in plus de la intrarea in vigoare a prezenteti ordonante.Raspunsul pe care l-am primit a fost faptul ca la data incheierii contractului angajatii bancii mi-au prezentat costurile creditului si ca acel comision de administrare este in regula. Vreau sa intreb daca este bine cum este incasat de catre banca acel comision de adminstrare: 2% din valoarea initiala a credtitului.OUG 50/2010 nu se alica si in cazul creditelor semnate in trecut. Vreau sa va spun ca banca nu m-a chemat nici sa semnez un alt act aditional cand a intrat in vioare ordonanta cum au facut alte banci.Vreau sa va spun ca am creditul luat la Finansbank care acum a de devenit Credit Europe Bank.Va rog sa imi spuneti ce pot face?