avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1200 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Comisionul de administrare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Comisionul de administrare

Buna ziua. Am un credit de nevoi personale luat in 2006 in euro unde banca imi ia comision de adminstrare 2% din valoarea initiala a creditului.Am citit in OUG 50/2010 ca acest cmision in cazul in care se percepe ca procent el trebuie sa fie raportat la valoarea soldului .(art. 36). Am facut o reclamatie la banca solicitand aplicarea prevederilor OUG 50/2010 in ceea ce priveste comisionul de administrare si returnarea banilor incasati in plus de la intrarea in vigoare a prezenteti ordonante.Raspunsul pe care l-am primit a fost faptul ca la data incheierii contractului angajatii bancii mi-au prezentat costurile creditului si ca acel comision de administrare este in regula. Vreau sa intreb daca este bine cum este incasat de catre banca acel comision de adminstrare: 2% din valoarea initiala a credtitului.OUG 50/2010 nu se alica si in cazul creditelor semnate in trecut. Vreau sa va spun ca banca nu m-a chemat nici sa semnez un alt act aditional cand a intrat in vioare ordonanta cum au facut alte banci.Vreau sa va spun ca am creditul luat la Finansbank care acum a de devenit Credit Europe Bank.Va rog sa imi spuneti ce pot face?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:50, 29 Martie 2014
Sa va plangeti Protectiei consumatorului pt ca aveti dreptate. Depuneti si dovada corespondentei cu banca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comision administrae credit gabi.b gabi.b Am facut un credit de nevoi personale la Banca Romanesca in 2006 in valoare de 35.000 lei. Mi se retine lunar comision de administrare de 105 lei (0.3% X ... (vezi toată discuția)
Comision administrare cont sabela sabela Buna ziua. In decembrie 2010, am luat de la Raiffeisen Bank un credit de nevoi personale cu dobanda fixa. Banca acorda Imprumutatului un credit in valoare ... (vezi toată discuția)
Credit prima casa an 2009 peterpan17 peterpan17 buna ziua In decembrie 2009 am luat un credit de 47500eur de la brd pt achiziția unui apartament prin programul prima casa pe 30 ani.acum câțiva ani ... (vezi toată discuția)