Buna ziua !!! As dori cateva informatii referitoare la pensia alimentara si nu numai , respectiv eu si tatal copilului ne-am despartit, nefiind legitim casatoriti , copilul este pe numele lui . La momentul emiterii certificatului de nastere tatal a semnat pe acele documente de la primarie cum ca este de acord ca domiciliul copillului sa fie la adresa mea. Ulterior ne-am despartit.....copilul fiind in totalitate in grija si responsabilitatea mea. Mentionez ca eu primesc indemnizatia de crestere a copilului pe contul sau,, fiind imputernicita si mandatata pe contul de lei, banca mi-a emis si un card personalizat pe numele meu. Timp de cateva luni , de la nasterea copilului tatal a primit salariul de la firma unde era angajat in acel moment pe acelasi cont de lei , iar dupa ce si-a incheiat activitatea la firma respectiva ,,,, nu a mai primit nici un ban , spunandu-mi ca momentan nu are cu ce sa ma ajute in cresterea si educarea copilului dar o sa ma ajute cand o sa se angajeze, in schimb acest copil nu poate manca doar cand tatal sau are un serviciu si respectiv un salariu. Mai precizez ca eu nu stau la adresa din buletin , am inchiriat un apartament insa fara forme legale si nici nu se poate pe viitor sa intocmesc vreun act cu propietarul .....As vrea sa mai precizez ca tatal isi desfasoara activitatea in afara tarii, primind diurna pentru zilele lucrate si un salariu de baza in tara. As vrea sa stiu cum stau lucrurile cu pensia alimentara in conditiile prezentate mai sus si daca exista posibilitatea sa il decad din drepturile parintesti, sa obtin custodie totala si bineinteles sa solicit in instanta trecerea copilului pe numele meu de fata. El a locuit din totdeauna cu parintii lui, si-a desfasurat intotdeauna activitatea in afara tarii , adica mereu a venit si a plecat . Are vreo sansa sa imi ia copilul? Copilul este foarte bine ingrijit, se poate dovedi cu acte medicale si are varsta de 6 luni . La adresa mea din buletin nu pot locui deoarece este o garsoniera unde mai stau si mama si bunica si am ales varianta inchirierii unui apartament deoarece vreau sa ii ofer copilului anumite conditii.
Cel mai recent răspuns:
kyrakyra_65 , utilizator
15:59, 3 Aprilie 2014