avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Conditii acordare somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Conditii acordare somaj

Buna ziua !
Sotia mea a fost in concediu ingrijire copil pana la data de 1-nov-2013. Din pacate in momentul in care trebuia sa se intoarca sa lucreze, compania unde a lucrat si-a inchis toate sucursalele si a incheiat pe cale amiabila contractul de munca. Acum la o pauza de aprox. 5 luni si-a gasit ceva de lucru, dar cu un contract pe o perioada determinata de 1 sau 3 luni (asteptam raspunsul pt. perioada). Intrebarea mea este, in ce conditii ar putea primi somaj (contract de 1 luna sau de 3 luni), avand in vedere ca are o vechime de peste 10 ani in munca, icepand sa lucreze din anul 2003. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:38, 31 Martie 2014
Poate sa incheie un c.i.m. pe durata determinata si apoi sa se inscrie la AJOFM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj MariaRamona MariaRamona Buna ziua, Ca si salariat am solicitat concediu fara plata pentru 12 luni de zile si s-a aprobat. La revenire, angajatorul mi-a spus ca o sa-mi inceteze ... (vezi toată discuția)
Referitor indemnizatia de somaj calinI calinI Buna am o intrebare referitoare la indemnizatia de somaj daca am dreptul am fost in somaj in anul2013 din mai pana in ianuare2014 dupa care am fost angajat 2 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa ma lămuriți cu privire la următorul aspect ... Irinaargatu Irinaargatu Buna ziua, va rog sa ma lămuriți cu privire la următorul aspect : am fost angajata la o societate comerciala începând cu 4 decembrie 2017.pe 20 noiembrie ... (vezi toată discuția)