avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie sociala dupa ce am fost impuscat in perioada ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie sociala dupa ce am fost impuscat in perioada stagiului militar

In 1990 am fost impuscat de catre x in timpul stagiului miltar dupa care am ramas cu un politraumatism pe partea dreapta si o tetra pareza spastica.Dupa acesta vatamare am avut un proces care a durat aproximativ 5 ani.In urma acestui proces m-am ales cu o pensie sociala actuala de 350 Ron.Bineinteles nu am mai continuat cu procesele deoarece stiam ca ma lupt cu morile de vant.In perioada premergatoare m-am descurcat si nu am dat importanta pensiei de care beneficiam deoarece am cunoscut persoane care m-au ajutat enorm de mult.Dar acuma am ajuns sa incerc sa traiesc din aceasta pensie de mizerie.
Intrbarea mea este ca eu ar trebui sa am o pensie militara nicidecum sociala deoarece ce s-a intamplat a fost in timpul stagiului militar,in final as dori sa stiu daca pot sa fac ceva in continuare chiar as dori un proces la CEDO.
Va multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Martie 2014
geoidi, utilizator

Alte discuții în legătură

Pensie invaliditate( militar) bansorin bansorin Am beneficiat de pensie de invaliditate gradul 2, timp de 1 an si 11 luni, boala a fost in timpul si din cauza serviciului miltar, eu avind virsta de 21 ani. ... (vezi toată discuția)
Cand pot iesi la pensie? pensie militara sau civila? iurcut dumitru iurcut dumitru sunt nascut in octombrie 1955 alucrat 2.5 ani in viata civila dupa care am fost cadru militar 17 ani cu tot cu stagiu militar si scola militara in 1993 am ... (vezi toată discuția)
Calcul vechime scoala tehnica si armata Adriana59 Adriana59 Situatie existenta: Am facut scoala tehnica la zi ( 2 ani),am absolvit scoala tehnica in iulie si am fost obligat sa plec imediat sa efectuez stagiul militar ... (vezi toată discuția)