avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contributiile individuale la cass
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contributiile individuale la cass

se vireaza in functie de contractul cu medicul de familie al fiecarui angajat? Adica, daca salariatul are medicul de familie in Bucuresti, iar sediul societatii este in Ilfov, viram individual la Bucuresti?

va multumesc.
Cel mai recent răspuns: adak , utilizator 09:56, 29 Aprilie 2009
contributiile se vireaza acolo unde societatea isi are sediul
adak a scris:

se vireaza in functie de contractul cu medicul de familie al fiecarui angajat? Adica, daca salariatul are medicul de familie in Bucuresti, iar sediul societatii este in Ilfov, viram individual la Bucuresti?

va multumesc.

Angajatorul este cel obligat sa calculeze, sa retina si sa vireze lunar contributia datorata de catre angajat in contul deschis pe seama CNAS la unitatea teritoriala ale Trezoreriei Statului in a caror raza angajatorul este luat in evidenta ca platitor de taxe si impozite.
adak a scris:

va multumesc.

Declaratia o depundeti in judetul unde isi are salariatul medicul de familie, plata se face catre tezoreria unde este arondata societatea, in contul bugetelor si fondurilor speciale
Nu cumva declaratia se depune in judetul unde are domiciliu salariatul, si nu unde s-a inscris la medicul de familie ?
Poate nu am fost eu foarte clara si-mi cer scuze, era vorba de declaratie, unde se trimite unde sunt arondata cu firma sau in functie de adresa medicului de familie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributie cass angajat nou rebecavalentina rebecavalentina Buna ziua. Va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema: Societatea mea are sediul in Ilfov. Am 2 angajati, dintre care unul nou. Primul angajat are ... (vezi toată discuția)
Contributie cass angajat nou rebecavalentina rebecavalentina Buna ziua. Va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema: Societatea mea are sediul in Ilfov. Am 2 angajati, dintre care unul nou. Primul angajat are ... (vezi toată discuția)
Nu imi este recunoscut dreptul de a schimba medicul de familie marianpr marianpr Buna ziua, Sunt angajat MAI, fapt pentru care sunt asigurat la casaopsnaj. In luna Mai-2012 am hotarat sa-mi schimb medicul de familie ( vechiul medic fiind ... (vezi toată discuția)