avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale buna ziua
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

buna ziua

As doriu un sfat va rog daca sunteti amabili,am o intreprindere individuala cu activitatea de bar si bauturi alcoolice,insa doresc sa-mi trec pe statu si activitatea de: publicitate,dar functionarul de la registrul comertului mi-a spus ca nu pot trece aceasta activitate fara sa am o anumita diploma in domeniul publicitar sau ca am absolvit un curs de acest gen.
Se poate asa ceva sau nu a avut el chef de munca #-o
Va rog daca puteti sa ma ajutati
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters53919 , utilizator 09:18, 29 Aprilie 2009
O.U.G.44/2008 modif. reglementeaza desfasurarea activitatilor economice de catre persoanele fizice autorizate, intreprinderile individuale si intreprinderile familiale.
Av.E.Carbunaru

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa sau microintreprindere jaab jaab Buna ziua tuturor, si as vrea sa va cer sfatul urmator.Fratele meu ar vrea sa isi faca o mica firma (lucreze singur) de confectionat lumanari. In ce categorie ... (vezi toată discuția)
Diferenta dintre pfa si af octavr octavr Buna! Sotia mea doreste sa-si faca un PFA pentru a presta servicii in domeniul IT atat catre persoane fizice cat si catre persoane juridice insa s-a gandit ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala ametist ametist Ce deosebiri majore exista in forma de redactare si [u]continut[/u] al actului constitutiv pentru infiintarea unei intreprinderi individuale, fata de cel al ... (vezi toată discuția)