avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1985 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale buna ziua
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

buna ziua

As doriu un sfat va rog daca sunteti amabili,am o intreprindere individuala cu activitatea de bar si bauturi alcoolice,insa doresc sa-mi trec pe statu si activitatea de: publicitate,dar functionarul de la registrul comertului mi-a spus ca nu pot trece aceasta activitate fara sa am o anumita diploma in domeniul publicitar sau ca am absolvit un curs de acest gen.
Se poate asa ceva sau nu a avut el chef de munca #-o
Va rog daca puteti sa ma ajutati
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters53919 , utilizator 09:18, 29 Aprilie 2009
O.U.G.44/2008 modif. reglementeaza desfasurarea activitatilor economice de catre persoanele fizice autorizate, intreprinderile individuale si intreprinderile familiale.
Av.E.Carbunaru

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa sau microintreprindere jaab jaab Buna ziua tuturor, si as vrea sa va cer sfatul urmator.Fratele meu ar vrea sa isi faca o mica firma (lucreze singur) de confectionat lumanari. In ce categorie ... (vezi toată discuția)
Diferenta dintre pfa si af octavr octavr Buna! Sotia mea doreste sa-si faca un PFA pentru a presta servicii in domeniul IT atat catre persoane fizice cat si catre persoane juridice insa s-a gandit ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala ametist ametist Ce deosebiri majore exista in forma de redactare si [u]continut[/u] al actului constitutiv pentru infiintarea unei intreprinderi individuale, fata de cel al ... (vezi toată discuția)