avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Proces impotriva EFG retail services
Discuție deschisă în Executare silită

Proces impotriva EFG retail services

Sunt Alina in anul 2006 am facut o rata cu B.I , nu mi s-a eliberat contractul cand am obtinut obiectul cumparat. Cand am semnat contractul mi s-a spus ca trebuie sa obtin un card pentru a putea plati rata.Rata a fost achitata din anul 2011. In decembrie 2012 am intrat in posesia unui asa zis contract scris cu litere foarte mici . EFG solicita intre 2500-4500lei pentru o descoperire de card {eu am retras in jur de 650 lei }.EFG au obtinut o sentinta de executare silita. Mai sunt persoane in situatia mea? Daca au obtinut sentite favorabile pentru comisioanele abuzive si felul cum au inselat cetatenii pentru a obtine aceste contracte? Daca aveti hotarari prin care ati castigat impotriva celor de la efg retail va rog sa imi trimiteti si mie pt a ma ajuta in procesul care urmeaza sa il am cu ei

Alte discuții în legătură

Mari probleme cu o societate de acordare credit consum-nebancara musati musati Buna seara, Am si eu o problema cu \"minunatii\" EFG RETAIL SERVICES IFN. In anul 2007 am achizitionat un laptop de la \"Depozitul de Calculatoare\" in ... (vezi toată discuția)
Executare silită pentru recuperare datorii false. mai există vreo cale să scăpăm de ele? andrea_u andrea_u Prietenul meu a cumparat in rate (card Euroline) o camera video in val de 1999 lei (de la ERB Retail Services, fostul EFG). Rata lunara 60 lei/luna (5 ... (vezi toată discuția)
Proprire pe salariu smihaelasimona smihaelasimona Buna ziua, In urma cu 8 ani am facut credit cu buletinul la altex prin banca efg retail servise s.a,euroline,am platit o perioada buna ratele la un ... (vezi toată discuția)