Sunt practician in insolventa si pana in anul 2012 am avut Cabinet individual de insolventa. Din 2013 am format, impreuna cu o alta persoana, o societate de insolventa de forma SPRL unde cota de venit distribuit este de 50% pentru fiecare asociat. Valoarea neta a venitului este inscrisa in Declaratia 204 ce se depune anual la Administratia financiara unde societatea are declarat sediul social.Vreau sa stiu daca acest venit net din D 204 trebuie sa-l declar si prin declaratia D200, privind veniturile realizate si cum deduc sumele platite, in cursul anului, ca plati anticipate pentru contributia la asigurarile de sanatate,CASS. Aceste sume platite, se scad pur si simplu din valoarea venitului net distribuit conform D204, sau altfel.
Sper ca ati depus D 204.Termenul de depunere a D 204/2013 a fost pana la 17.03.2014. Venitul net,cheltuielile deductibile,din care contributiile sociale(acestea fiind deductibile integral),se trec numai in D 204. Nu mai este necesara completarea D 200.
Multumesc pentru raspuns,
Totusi nu-mi este clar cum deduc platile anticipate pentru contributia la sanatate platite in cursul anului 2013. Aceste cheltuieli nu au fost trecute in cheltuielile deductibile pe societatea SPRL, considerate ca fiind cheltuieli personale ale fiecarui asociat, deci venitul net stabilit pe societae si respectiv pe fiecare asociat ce a fost trecut pe declaratia 204 nu a fost diminuat cu valoarea acestor cheltuieli.