avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Refuz vanzator sa predea autoturismul cumparat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Refuz vanzator sa predea autoturismul cumparat

Am cumparat de la un Srl un autoturism, cu factura fiscala si chitanta. Deoarece masina avea ceva probleme, avea talonul retinut de politie, am primit doar cartea de identitate a autoturismului, factura fiscala si chitanta, urmand ca vechiul proprietar sa recupereze talonul de la politie dupa remedierea problemelor si sa-mi predea masina, insa acum refuza sa faca acest lucru.
Ce este de facut ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:51, 30 Martie 2014
Instanta.
Apelati initial la mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor dodyalfaed dodyalfaed Buna ziua, nu stiu daca am nimerit tematica forumului, dar nu cunosc domeniul prea bine. Problema este urmatoarea: am cumparat de la firma A un autoturism, ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto Zsolt78 Zsolt78 Am cumparat un autoturism de la o societate comerciala, care a emis factura fiscala conform legii, am semnat act de vanzare cumparare, am achitat integral ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare-cumparare autoturism folosit todorileana todorileana Am incheiat un contract de vanzare-cumparare a unui autoturism in urma cu 4 ani.Acest contact a fost scris de mana,in 2 exemplare,primind in schimbul sumei ... (vezi toată discuția)