Cine-mi da si mie un sfat? Am un teren in proprietate, teren pe care mai am si 2 constructii (imobil). Mai aveam si o baraca metalica (detasabila, fata fundatie). In urma neachitarii unor datorii catre bugetul statului, baraca respectiva a fost scoasa la licitatie prin executare silita si adjudecata de o persoana fizica. In procesul verbal de licitatie scrie clar ca e un bun mobil... Problema e ca adjudecatarul refuza de peste un an sa-si ridice baraca de pe terenul meu... Ce sa fac ?
Cum il evacuez? Dati-mi si mie o idee despre tipul actiunii si instanta care o judeca, daac ii pot cere chirie pe teren sau cota parte din salariul paznicilor, etc...
Multumesc anticipat,
Lucian
avocat tel. 0746.356.775, sunt cateva optiuni. depinde ce vrei.
trebuie sa promovati o actiune in revendicare, pentru ca paratul sa va lase in deplina proprietate si linistita posesie terenul(sa-si ia baraca).Puteti sa-i solicitati contravaloarea lipsei de folosinta pentru ultimii 3 ani(daca este cazul)
se poate face si o plangere la politie pt ocupare ilegala de teren
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Evacuare
Cine-mi da si mie un sfat? Am un teren in proprietate, teren pe care mai am si 2 constructii (imobil). Mai aveam si o baraca metalica (detasabila, fata ... (vezi toată discuția)
Evacuare
Cine-mi da si mie un sfat? Am un teren in proprietate, teren pe care mai am si 2 constructii (imobil). Mai aveam si o baraca metalica (detasabila, fata ... (vezi toată discuția)