avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Schimbare angajator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Schimbare angajator

Buna ziua!
Sunt salariat cu contract de munca pe perioada nedeterminata si am primit de trei ori notificare prin care sunt anuntat ca sunt in preaviz de la...pana la...Mentionez ca am lucrat in toate aceste perioade conform graficului, platit conform contractului individual.Fiind pensionar, nu am acordat o importanta prea mare (i)legalitatii derularii contractului colectiv, astazi mi-a parvenit informatia conform careia, incepand cu luna aprilie, firma angajatoare preda unei alte firme sarcinile dar nu si intreg colectivul - in speta, (si) eu, nu mai apar pe lista angajatilor.Va rog sa-mi indicati in ce masura si in cat timp demersul acesta poate intra in vigoare in mod legal si, daca poate tine de mine efectuarea unor actiuni in vederea reluarii sau incetarii de drept ( concediere colectiva ?) a muncii.

Alte discuții în legătură

Cum concediez un angajat ? poolmat poolmat am o I.I. ,si nu mai pot plati 2 salariati . cum fac sa le desfac contractul de munca ? unul are contract pe perioada determinata [ am scris in contract ca e ... (vezi toată discuția)
Termen emitere decizie concediere colectiva nicusan nicusan Daca o societate cu capital maj. de stat doreste sa faca concedieri colective la anumite locuri de munca, incepand cu sf.anului (31.12.2011) la ce data trebuie ... (vezi toată discuția)
Dreptul muncii - contract de munca, demisie, salariu si altele Gabriella& Gabriella& Buna ziua, am nevoie de sfaturile si indrumarile dumneavoastra in urmatoarea problema: Am primit de la Angajator o Notificare : care suna in felul urmator ... (vezi toată discuția)