avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Persoana disparuta in Germania
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Persoana disparuta in Germania

va implor sa imi dati un sfat...asta este a 5-a zi de cand prietena mea nu a mai venit acasa...mentionez ca ultima oara cand am vorbit cu ea a fost joi la ora 20:30 era in taxiu si mai avea 10 min pana acasa....de atunci telefon inchis,nici o veste de nicaieri...Dupa 24 de ore adica vineri seara am fost la politie sa explic ce s-a intamplat,au spus ca ma ajuta si ca numa luni poate sa cheme taximetristu la sectie...astazi am fost la sectie deoarece asa imi spuse domnul comisar sa ma prezint luni si cand ajung acolo surpriza...ca ei nu au ce sa faca decat daca spuneam ca femeia vroia sa se omoare si numai atunci puteau sa o caute...VA ROG DIN SUFLET,sunt disperat unde sa ma duc si cine ar putea sa ma ajute?
Incercati la ambasada Romaniei sau la consulat.
Dorotheenstrasse 62-66, 10117 Berlin
telefon +49-30-212.39.202, +49-30-212.39.399
e.mail: office@rumaenische-botschaft.de
Sectia consulara
telefon +49-30-212.39.555
e.mail: konsulat,berlin@rumaenische-botschaft.de
am aflat despre persoana disparuta..este sechestrata de un om din grupul numit hells angels...politia a spus sa o caut in privat ca ei nu au ce sa faca!!!
Hells Angels se ocupa cu droguri si prostitutie. Daca prietena dvs. se prostitua in zona controlata de ei, as intelege de ce a fost rapita.
Reclamati scris la politie si ambasada.
Ultima modificare: Vineri, 4 Aprilie 2014
Birou de Mediator - Luana Nistea, Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensii comunitare mihaela273 mihaela273 Cum pot sa primesc adeverinte(dovada)muncii ,cu contract,intre anii 1992-1995,la mai multe firme din Germania?mi se.vor recunoaste ca vechime in Romania? (vezi toată discuția)
Autorizatii necesare in germania mariankeler mariankeler Buna ziua Am 22 de ani sunt lovit de multe chestii de \\"servici\\" si sunt hotarat sa deschid pentru inceput un fast food pe rulota in germania direct. Nu ... (vezi toată discuția)
Contract romanesc cu deplasare in germania nicolae1986 nicolae1986 Am pe 17 martie semnat un contract de munca romanesc cu deplasare in germania, pe 23 am plecat in germania ajunsi acolo nu am gasit nimic din ceea ce o promis ... (vezi toată discuția)