avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Afiliere ca webmaster pe site-uri de videochat !
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Afiliere ca webmaster pe site-uri de videochat !

Buna ziua,
Cu tot respectul va intreb un lucru pe care nu il stiu si la care nu am gasit un raspuns clar pe net.
Eu colaborez cu cateva site-uri adult ( mai exact site-uri de videochat din SUA) in calitate de afiliat in programul lor de recrutare de modele si membri platitori si din acest program eu castig 5% din ce castiga un model sau 10% din ce cheltuie un membru cu ajutorul domeniilor mele de promovare (site-uri personale)
Eu acesta activitate ca webmaster vreau sa o fac intr-un cadru legal ca PFA adica acea suma mica sau mai mare pe care o castig sa fie impozitata corect de catre ANAF bineinteles cu toate darile catre stat.
Ei bine eu asta nu stiu cum sa ma inregistrez la Camera de Comert si mai exact sub ce forma juridica.
Mentionez ca nu castig o avere din asta, insa prin munca depusa pentru a aduce trafic pe aceste siteuri ale mele pot spune ca ajung cateodata sa obtin salariu minim pe economie si de aceia vreau sa ma ajutati juridic vorbind ce anume sa fac eu. Ce forma sa aleg la camera de comert pentru ca aceasta activitate de webmaster afiliat sa fie legala din punct de vedere financiar.
In speranta ca am pus acesta intrebare unde trebuie astept pe cei in masura sa-mi dea un raspuns clar ! Va multumesc anticipat !

Alte discuții în legătură

Persoana cu handicap grav - ce insemana mai exact venituri independente? iMozzie iMozzie Salutare, Va rog foarte mult sa ma ajutati intr-o problema. Sunt si persoana cu handicap grav de gradul 3 si intentionez sa fac cateva siteuri/bloguri ... (vezi toată discuția)
Refuz plata studio videochat, fara cim, practic ilegal byrev byrev Doresc sa plec de la studio pentru ca nu-mi mai convin conditiile plus ca sunt tare nesimtiti si se comporta foarte urat cu mine. 1. Am lucrat aproimativ o ... (vezi toată discuția)
Despre impozit pe marketing afiliat cpa andreea2193 andreea2193 Salutare, am inceput sa castig bani pe un site de marketing afiliat din SUA din septembrie anul acesta, sumele au fost nesemnificative la inceput, insa am ... (vezi toată discuția)