avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... lnvocare exceptie de neconstitutionalitate in 2 dosare ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

lnvocare exceptie de neconstitutionalitate in 2 dosare de aceeasi parte

am invocat exceptia de neconstitutionalitate a art.x si y din OUG in cadrul unui proces care se judeca la Curtea de Apel Bucuresti -obiect:anulare HG si un OPANAF .Exceptie admisa si trimisa la Curtea constitutionala pt.solutionare.Procesul pe anulare fiind suspendat pana la solutionarea exceptiei . La tribunal am introdus o actiune prin care am solicitat anularea deciziilor de eliberare din functia publica , printre motive fiind invocate si exceptiile de neconstitutionalitate ale OUG de mai sus.
Judecatoarea de la Tribunal ne-a pus in vedere sa depunem printr-un memoriu separat motivele de neconstitutionalitate,fara a stii de situatia primului dosar.
Cum ar trebui sa procedam? Trebuie sa renuntam la exceptia invocata in al 2 lea dosar sau doar sa solicitam suspendarea cauzei pana la solutionarea excetiei din primul dosar ? Temeiul legal? Ce fel de adresa ar fi bine sa intocmim?In situatia in care cauza se suspenda pt.cateva luni nu am dori inca sa ne angajam aparator pt. cel de al 2 lea dosar desi am amanat cauza la termenul precedent pt.angajare aparator (era prima zi de infatisare). Ar fi util orice raspuns.Multumiri.

Alte discuții în legătură

Drepturi salariale-in instanta ContSters124416 ContSters124416 Buna ziua,problema mea suna astfel: Am formulat catre Judecatorie,o cerere privind obligarea societatii(la care am fost angajata),la plata ultimului salariu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua anstr anstr Cum se poate ataca o ordonanta de urgenta de catre o institutie publica.Este vorba de catre OUG 105/2009 pe care o consideram neconstitutionala.In afara de ... (vezi toată discuția)
Prescriptie sau nu? lia76 lia76 Buna ziua. Am urmatoarea speta. In anul 2005 X a semnat un contract de imprumut incheiat la notar cu garantie imobiliara cu Y, iar termenul de rambursare a ... (vezi toată discuția)