avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediere la revenirea din CIC cu varsta de pana la 1 ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediere la revenirea din CIC cu varsta de pana la 1 an

Buna ziua, va rog sa ma lamuriti si pe mine daca angajatorul are voie legal sa ma concedieze la revenirea din CIC cu varsta de pana la 1 an, motivand restructurarea postului si mentionand vag ceva despre salarii compensatorii. Practic, am facut cerere pt reluarea activitatii si astfel am aflat. Din lege, inteleg ca e legala aceasta motivatie dar as vrea sa stiu ce drepturi am. Multumesc.
Va sunt datoare cu un raspuns. So..am plecat pana la urma de la vechiul loc de munca dar, mi-au platit tot ce mi s-ar fi cuvenit daca asta nu s-a fi intamplat: concediul neefectuat si cel ce mi s-ar fi cuvenit, salarii pe 1 an, salarii compensatorii plus banii pe care I-as fi primit de la stat (stimulentul) pana cand ar fi implinit baiatul 2 ani. Urat din partea lor dar, in the end, avantajos pt mine pt ca intr-o luna m-am reangajat. M-am tinut tare, altfel m-ar fi pus la zid!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere abuziva marifen marifen poate concedia un functionar public care este in indemnizatie ptr cresterea copilului abuziv la o prima abatere . (vezi toată discuția)
Obligatia angajatorului sa-mi pastreze postul dupa ccc Marialuiza23 Marialuiza23 Buna ziua, In luna iulie voi naste si am decis sa raman un an in concediu de crestere copil. La serviciu am fost anuntata ca daca ma voi intoarce dupa 6 ... (vezi toată discuția)
Concediul de crestere copil andra072009 andra072009 Buna seara, Daca optez pentru concediul de crestere copil pe o perioada de 2 ani angajatorul este obligat sa pastreze postul si sa ma reincareze pe postul ... (vezi toată discuția)