avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Lamurire precizare cuantum contestat
Discuție deschisă în Executare silită

Lamurire precizare cuantum contestat

buna ziua Am primit de la judecatorie o adresa in care se precizeaza: "DEPUNETI LA DOSAR INSCRISUL CARUIA ATI FORMULAT CONTESTATIE LA EXECUTARE SI PRECIZATI CUANTUMUL DEBITULUI CONTESTAT ,PT. A SE PUTEA CALCULA TAXA DE TIMBRU" Eu la dosar am depus contestatia la executare ,sentinta pe care o am in favoarea mea si mai trebuie sa depun somatia de la executor. Intrebarea mea este lagata de precizarea cuantumului pe care l-am trecut in contestatie,acest cuantum este de 28 euro si 450lei cheltuieli executor.Mai trebuie redactata cumva o cerere cu acest cuantum si daca da ,poate ma ajutati cu un model. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Sentinta inlocuita cu alta in timpul executarii. ce se va intampla? cuziamusia cuziamusia Buna ziua. Am considerat ca am primit pensii in cuantum minor pt fiu si la cererea facuta dupa ce fiul a implinit 18 ani sa incuviintat executarea in baza ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli executare silita riada riada pentru o creanta de 28 euro (rovinieta) , executorul mi-a calculat chetuleli de executare in valoare de 305,34 ron??? Cum as putea sa contest /reduc aceasta ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc -somatie ! tutu12 tutu12 ....se primeste o somatie din partea unui executor judecatoresc , anexata fiind o sentinta judecatoreasca . S-a solicitat executorului o copie a procesului ... (vezi toată discuția)