avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Infiintare SRL-D
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Infiintare SRL-D

buna,
sunt interesata sa infiintez un srl-d pentru a aplica pentru fondurile de la programul pentru stimularea infiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor de catre intreprinzatorii tineri. intrebarile mele sunt:1 daca infiintez aceasta firma si nu reusesc sa obtin fondurile , ce inseamna sa inchid firma(sa nu mai existe sa nu genereze costuri).
2 unde pot gasi informatii complete despre ce inseamna sa detii o firma in romania si de unde imi iau legislatia pentru a fi in regula la capitoul resurse umane, financiar, taxe, impozite etc.. spun asta deoarece sunt novice in acest domeniu si nu stiu sa existe un ,, manual,, despre asta.
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 08:02, 2 Aprilie 2014
1. Taxele de la ONRC pentru a "inchide" firma, sunt de aproximativ 500 lei.
2. Vorbiti cu un contabil, oricum veti avea nevoie de unul.
Ultima modificare: Marți, 1 Aprilie 2014
Alexandru Arsu, Contabil
Daca nu obtineti finantare cautati sa va desfasurati totusi activitatea pentru care infiintati SRL-D-ul. Aplicati in practica ceea ce va propuneti prin planul de afaceri.
La punctul 2 a raspuns @AlexInter

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl-d StrViorel StrViorel Buna ziua, am si eu o intrebare se mai pot inregistra SRL-D din programul pentru tineri nu vreau fonduri as dori sa infiintez o firma pentru beneficiile ... (vezi toată discuția)
Infiintare societate gabriela_munteanu gabriela_munteanu buna seara. eu si logodnicul meu vrem sa deschidem un magazin de piese auto si trebuie sa incepem de la zero..infiintare firma etc. ma intereseaza cateva ... (vezi toată discuția)
Noutati la aippim Daniela Bolog Daniela Bolog Incepind cu data de 1 Octombrie 2011, sesiunea de depunere a planurilor de afaceri in cadrul Programului pentru stimularea infiintarii si dezvoltarii ... (vezi toată discuția)