Buna ziua.Am nascut in 26 .05.2013,am optat pt.ccc 2 ani,dupa 4 luni m-am intors la munca ,dar in alta parte,in invatamant,alt contract care e pe perioada determinata 20 iunie 2014.Aici mi s-a spus ca beneficiez de concediu de odihna 30 de zile chiar daca expira cim,insa eu vreau sa stiu mai clar cand pot depune actele pt stimulent ,tinand cont ca tatal copilului nu si-a luat luna aia de ccc si daca mai am dreptul la stimulent aflandu-ma in concediul de odihna?iar dupa acest concediu de odihna,si stimulent pot reveni la ccc?Multumesc mult!
1. Perioada de concediu de odihna vi se poate acorda numai in interiorul perioadei in care este valabil contractul individual de munca (CIM).
2. Perioada de concediu de odihna este asimilata perioadei de obtinere de venituri salariale asa ca pe perioada de concediu de odihna puteti beneficia de stimulentul de insertie.
3. Actele pentru stimulentul de insertie se depun in momentul in care puteti face dovada ca aveti venituri din salarii.
Dar numai dupa ce implineste copilul un an pot depune actele pentru stimulent??Intre timp peste cateva luni pot renunta la stimulent si sa ma intorc in ccc?Multumesc mult!
1. Deoarece ati optat pentru concediu crestere copil (CCC) pana la varsta de 2 ani puteti beneficia de stimulentul de insertie daca supendati indemnizatia pentru CCC si reluati activitatea dupa ce implineste copilul 1 an.
2. Daca reluati activitatea inainte de a implini copilul 1 an veti beneficia de stimulentul de insertie tot dupa ce implineste copilul 1 an.
3. Daca intre timp doriti sa reluati plata indemnizatiei pentru CCC puteti sa o faceti daca suspendati plata stimulentului de insertie.
4. Pentru toate cele de mai sus va adresati Primariei, unde ati depus actele pentru indemnizatie pentru CCC.