avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... OUG restituire taxa poluare in 5 ani
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

OUG restituire taxa poluare in 5 ani

Am auzit ca guvernul a dat o ordonanta prin care taxa de poluare se restituie in 5 ani de la pronuntarea instantelor, (in favoarea contribuabilului).
Este adevarat? Se aplica aceasta ordonanta? Daca se aplica este normal? dar este si legala? (adica constitutionala) cum este posibil (daca se restituie in 5 ani) si eu am platit taxa integral?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: vinegi , utilizator 11:19, 3 Iunie 2014
Cu parere de rau la noi orice e posibil. Si eu sunt in aceeasi situatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto in 5 ani / 20% pe an popescumarian1975 popescumarian1975 am citit despre o ordonanta de urgenta care suna cam asa : \\"Plata sumelor prevăzute prin hotărâri judecătoreşti având ca obiect restituirea taxei pe ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare - dobanda - perioada restituire - etc voandrei voandrei In legatura cu dosarul 4186/109/2013 ( http://infodosar.ro/d.php?dosar=4186/109/2013&submit=Cauta ) Este vorba despre o taxa de poluare. Am citit pe ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa auto 2010? StillS StillS Buna ziua,am si eu o nelamurire si as dori cateva sfaturi din partea celor care se pricep mai bine la chestiuni din astea.Am cumparat recent o masina pe care ... (vezi toată discuția)