avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Impozit constructii speciale
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Impozit constructii speciale

Buna ziua,unde se declara impozitul pe constructii speciale?
Impozitul pe constructii speciale se declara prin D100 sectiunea Impozite si taxe care nu se platesc in contul unic pozitia 55.
Totodata persoanele juridice care datoreaza acest impozit completeaza D010 ( asta in cazul in care nu ati facut-o deja )
Imi puteti spune unde a aparut acest lucru in lege?Multumesc
Sincer nu am prea inteles intrebarea.
Impozitul pe constructii speciale a aparut in Codul fiscal. Ulterior, prin Ordin al MFP s-a modificat D010 si D100 prin introducerea acestui impozit in cele doua declaratii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

D100 cu bonificatie 10% cateldestept cateldestept Daca impozitul datorat pe trim.I este 1000 lei, cum procedam: 1)In D100 declaram si platim 1000-100 (bonificatie 10%) = 900 ? 2) Monografia contabila este ... (vezi toată discuția)
Declaratii lunare andreeazanfir andreeazanfir eu am avut o cifra de aface de 14000 anul trecut si 7 salariati declarate in bilant in acest caz trebuie sa depun declaratia 100.300 si 112 lunar? sau mai ... (vezi toată discuția)
Garda financiara Ana Muntianu Ana Muntianu Puterea Garzii Financiare va fi sporita, iar comisarii ar urma sa poarte uniforme si sa lucreze in trei schimburi, sa aiba competenta sa opreasca in trafic ... (vezi toată discuția)