avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratia pe venituri anticipate din chirii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratia pe venituri anticipate din chirii

Am un venit din chirie (chiria 100 euro platibili lunar la cursul BNR), cu contract declarat cu data de incepere in 2009 si incheiere in 2011 cu "prelungire prin acordul partilor". contractul s-a prelungit prin acordul partilor, dar nu am mai facut un nou contract si nici nu am mai declarat prelungirea, INSA, am continuat sa depun declaratia 200 cu venitul din chirie si sa platesc impozitul pe venit (pt anul 2012 si 2013).
intrebari:
1.trebuie sa declar prelungirea contractului de chirie?
2.trebuie sa depun declaratia pe venituri anticipate din chirii in fiecare an?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert PFA , Contabil 17:34, 3 Aprilie 2014
1. da
2. da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere declaratie 200 daca am depus deja declaratia 220 flavius1980 flavius1980 Buna ziua, Problema 1: Sunt angajat cu CIM pe perioada nedeterminata pt care primesc un salariu fix. In plus, incepand cu august 2012 obtin venituri din ... (vezi toată discuția)
Declaratia 200 - mod calcul venit brut pop_m pop_m Buna ziua Am urmatoarea tematica, am un contract de inchiriere a unui bun imobil incheiat intre mine (persoana fizica) si o companie (persoana juridica). In ... (vezi toată discuția)
Inchirierea unui spatiu pentru o firma jean59 jean59 Doresc sa inchiriez un spatiu unei firme care desfasoara activitati comerciale.Spatiul se afla intr-o cladire situata pe raza unei comune(la tara).Vreau sa fac ... (vezi toată discuția)