avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... marire program vizitare copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

marire program vizitare copil

fostul sot spune ca la data de 29 aprilie la ora 10, va avea loc proces civil cu privire la marirea programului de vizita la baietel. problema e ca eu nu am primit nici o citatie si nu stiu daca sa ma prezint sau nu? se poate judeca ceva in lipsa mea?
Cel mai recent răspuns: STEFANIA - LIDIA WERBIC , Avocat 22:49, 29 Aprilie 2009
nu aveti de ce sa va prezentati daca nu ati fost citata.
probabail s-a intamplat ceva. adresa din buletin nu este aceea la care locuiti cu baietelul?
incercati saptamana viitoare sa mergeti sa vedeti la arhiva dosarul.

av.m.vasilescu
si dase poate judeca in lipsa,dc este primul termen cere ti sa va puneti avocat amanand dosarul si de asemenea sustineti ca nu atifostcitata indicand adresa
asa este; adresa din buletin nu e cea reala
pai atunciindicati adresa dvs la instanta pt ca repet se poate judeca si inlipsa
m-am prins...era ceva suspect...cu citatia dvs...de aceea incercati sa va prezentati la proces si sa aduceti la cunostinta instantei adresa la care domiciliati.
faptul ca va prezentati inseamna ca instanta este foarte posibil sa nu va mai citeze, mai ales ca v-a citat legal la adresa din buletinul dvs.

Alte discuții în legătură

De ce nu primesc citatia? ce se poate intampla? animacikaa animacikaa intr un dosar penal in recurs am avut primul termen in 23 ianuarie....am cerut amanarea cauzei pt a angaja un avocat,(cererea am depus la arhiva,nu am fost ... (vezi toată discuția)
Adoptie - prezentare la proces valentindaniels valentindaniels Buna ziua. Impreuna cu sotia am inceput anul trecut procedurile de adoptie....Recent ne-a fost prezentat un baietel si am hotarat sa continuam procedura de ... (vezi toată discuția)
Inscris dapetria dapetria Buna ziua, Printr-o citatie am fost chemata in instanta in calitate de recurent, pentru \"Recurs- partaj judiciar. In caz de neprezentare a partilor, se va ... (vezi toată discuția)