avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... marire program vizitare copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

marire program vizitare copil

fostul sot spune ca la data de 29 aprilie la ora 10, va avea loc proces civil cu privire la marirea programului de vizita la baietel. problema e ca eu nu am primit nici o citatie si nu stiu daca sa ma prezint sau nu? se poate judeca ceva in lipsa mea?
Cel mai recent răspuns: STEFANIA - LIDIA WERBIC , Avocat 22:49, 29 Aprilie 2009
atunci voi merge maine si voi cere o amanare. Va multumesc tare mult pt. sfaturi. Maine voi intra din nou pe forum, pt. ca voi vedea ce doleante are fostul sot. Va doresc o noapte linistita si numai bine alaturi de familiile dumneavoastra
Puteti cere , chiar de la primul termen de judecata , o amanare pt . angajarea unui avocat, in vederea organizarii corecte a a apararii.
in acest caz este lipsa de procedura daca nu ati fost citata la adresa dumneavoastra; cel mai bine este sa indicati adresa dumneavoastra corecta la dosarul cauzei.
Subiect:Re:marire program vizitare minor
daca tatal copilului v-a anuntat data la care se judeca dosarul este bine sa va interesati la arhiva judecatoriei respective, sau sa verificati pe portalul instantelor de judecata;este bine sa va prezentati, deoarece sunteti reprezentantul minorului, si aceasta actiune priveste interesul minotului.
In cazul in care dvs. nu mai aveti acelasi domicilu, este bine sa va prezentati la instanta si sa solicitati un nou termen de judecata in vederea angajarii unui aparator, sau daca nu doriti un aparator, sa solicitati acordarea unui nou termen de judecata pentru a formula intampinarea la actiunea promovata de reclamant, aratand ca nu mai locuiti la adresa din actiune, si nu stiti continutul actiunii.
Este bine sa invederati instantei noul domiciliu in cazul in care v-ati schimbat domiciliul, deoarece, trebuie sa vi se comunice sentinta. In cazul in care sunteti nemultumita de solutia pronuntata se poate face recurs.
bafta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce nu primesc citatia? ce se poate intampla? animacikaa animacikaa intr un dosar penal in recurs am avut primul termen in 23 ianuarie....am cerut amanarea cauzei pt a angaja un avocat,(cererea am depus la arhiva,nu am fost ... (vezi toată discuția)
Adoptie - prezentare la proces valentindaniels valentindaniels Buna ziua. Impreuna cu sotia am inceput anul trecut procedurile de adoptie....Recent ne-a fost prezentat un baietel si am hotarat sa continuam procedura de ... (vezi toată discuția)
Inscris dapetria dapetria Buna ziua, Printr-o citatie am fost chemata in instanta in calitate de recurent, pentru \"Recurs- partaj judiciar. In caz de neprezentare a partilor, se va ... (vezi toată discuția)