avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... marire program vizitare copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

marire program vizitare copil

fostul sot spune ca la data de 29 aprilie la ora 10, va avea loc proces civil cu privire la marirea programului de vizita la baietel. problema e ca eu nu am primit nici o citatie si nu stiu daca sa ma prezint sau nu? se poate judeca ceva in lipsa mea?
Cel mai recent răspuns: STEFANIA - LIDIA WERBIC , Avocat 22:49, 29 Aprilie 2009
in plus poate sa l viziteze si la dvs,nu e musai sa il i a la el acasa,dar priumulpas este sa amanatimaine si apoi vedeti
nu sunt din Bucuresti, dar multumesc frumos de raspuns. De lucrul acesta ma tem, cu atat mai mult cu cat o cunosc pe actuala sotie de cand eram cu fostul sot, ba mai mult , a fost si la nunta noastra (eu fiind insarcinata), si stiu ca nu o intereseaza binele copilului meu
nu i nici o pb dc nu sunteti din buc,ori mergeti si va luati un av de acolo,ori putem lucra si cu posta sau fax,dar poricummaine amanati
eu am dorit ca fostul sot sa faca distinctie intre noi si actuala familie, sa nu incerce sa-l atraga pe copil in familia lui pt. ca nu-i firesc. Am fost impreuna chiar si la un doctor psiholog in probleme de familie, care i-a sugerat sa nu incerce sa integreze copilul in alta familie, pt. buna lui dezvoltare psihica si emotionala. Cu toate acestea nu e de acord sa viziteze copilul la domiciliul nostru sau in prezenta mea. si pe strada daca ne intanlim si suntem eu cu copilul si el cu sotia, nici nu se opreste sau sa vina la baiat , se preface ca nu a vazut.
pai dc mai aveti recomandareqa psihologului o depuneti in instanta dc nu mai mergeti odata la el

Alte discuții în legătură

De ce nu primesc citatia? ce se poate intampla? animacikaa animacikaa intr un dosar penal in recurs am avut primul termen in 23 ianuarie....am cerut amanarea cauzei pt a angaja un avocat,(cererea am depus la arhiva,nu am fost ... (vezi toată discuția)
Adoptie - prezentare la proces valentindaniels valentindaniels Buna ziua. Impreuna cu sotia am inceput anul trecut procedurile de adoptie....Recent ne-a fost prezentat un baietel si am hotarat sa continuam procedura de ... (vezi toată discuția)
Inscris dapetria dapetria Buna ziua, Printr-o citatie am fost chemata in instanta in calitate de recurent, pentru \"Recurs- partaj judiciar. In caz de neprezentare a partilor, se va ... (vezi toată discuția)