avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire salariu din cauza I.I.
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire salariu din cauza I.I.

Buna ziua,sunt titularul unei intreprinderi individuale avand ca obiectiv comercializarea de produse alimentare.

1.Problema este urmatoarea,am fost anuntat de la servici (eu lucrez la o alt asocietate) ca mi s-a pus popriere pe salariu,din cate am inteles inca ,contabila mea nu a depus declaratia 200 ,si a zis ca are timp pana la 25.05.2014.......nu inteleg de ce ANAF au cerut poprire,daca termenul pentru trimiterea situatiei pe anul 2013 e 25.05 de ce recurg la astfel de metode misele?

2.Alta problema,eu sunt luat in evidenta ANAF pe baza de CNP si nu de CUI.

3.In caz ca as cauta dreptate in instanta as putea avea castig de cauza?

Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: dragonu89 , utilizator 18:37, 2 Aprilie 2014
Am uitat sa mentionez,II este infiintata in 2013 martie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donare 2% din impozit gabics gabics Bună ziua, nevastă mea a dorit să doneze cei 2 % din impozit, de aceea s-a dus la o societate și a cerut formularul. La completare a văzut că are ... (vezi toată discuția)
Declaraþii pentru venituri din profesii liberale ºi contract de mandat (preºedinte as. de propr.) Laura Ciobeica Laura Ciobeica Apelez la cunostintele Dvs. in ceea ce priveste procedura de declarare si plata a contributiilor sociale in urmatoarea situatie in care se afla o persoana cu ... (vezi toată discuția)
Recuperare cass platit de 2 ori anaf doacea86 doacea86 Buna, Am avut un contract de prestari servicii in anul 2013 luna septembrie, pentru care s-a achitat contributia la sanatate,(detin si doc contabile ... (vezi toată discuția)