avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren nerevendicat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren nerevendicat

Detin titlu de proprietate pe un teren, dobandit in instanta in urma demolarii din 1983, in fata unui bloc.Aceasta suprafata a fost amenajata in decursul anilor cu alei, camine, spatiu verde, parcare. In urma adreselor catre primarie nu ma pot folosi de acest teren.
Primaria recunoaste titlul de proprietate mi l arata si platesc impozit.Imi accepta sa tund iarba si sa pun un gard ornamental pe care sa il ingrijesc.
Ce imi recomandati sa fac pentru a beneficia de acest teren?Cui sa ma adresez?

Alte discuții în legătură

Loc de parcare ori gradina suzyka suzyka In ultimile 3 saptamani un vecin de la scara alaturata ,de la parter,recent imbogatit si venit de peste hotare si-a construit balcon (cica are autorizatie pt ... (vezi toată discuția)
Spatiul verde din jurul blocului-legislatie ANDREI_oni ANDREI_oni Buna ziua Locuiesc impreuna cu familia la bloc, intr-un apartament proprietate personala, si pe spatiul verde din jurul blocului, mai multi vecini avem ... (vezi toată discuția)
Spatiu verde in parcare Firstjustme Firstjustme Buna ziua. Am cumparat de curand in Bucuresti un apartamnet intr-un bloc mai vechi unde exista o curte privata a locatarilor. Spun asta pentru ca in actul meu ... (vezi toată discuția)