avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... recurs la c.e.d.o., cit costa?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

recurs la c.e.d.o., cit costa?

As vrea sa stiu, cam cit m-ar putea costa un recurs la C.E.D.O. prin avocat, sau direct fara avocat? Rog raspuns, multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:00, 1 Mai 2009
[ link extern ] >
Aici gasiti procedura de urmat in cazul in care doriti sa va adresati cu plangere la C.E.D.O., precum si raspunsul la intrebarea dvs.
Av.Eva Carbunaru
In cazulin care faceti plangere la cedo,luati legatura cu un av,pt ca trb completate niste formulare si este obligatoriu sa aveti av nu se judeca fara ori alkegeti unul de aici ori va obliga sa va puneti de acolo.Onorariul incepe de la 3000E
Doamna avocat,va rog sa-mi spuneti unde este reglementata obligativitatea angajarii unui avocat si onorariul minim.
Va multumesc.
stimata doamna,in primul rand dic nu cunoasteti pe langa cerere este obligativitatea procurii,cat timp cel interesat a intrebat de avocat,procura este logic ca se va da unui avocat,nimeni nu are competenta in materie mai bine decat o persoana cu studiui de specialitate,in al doilea rand cedo este la strasbourg asta implica avion platit+cazare+onorariul separat este de mentionat faptul ca pot exista mai multe deplasari
Va multumesc mult pentru raspuns,eu citesc despre acest lucru de luni de zile.
Din cat cunosc,nu este necesara deplasarea.Aveti dreptate,este o aventura fara o persoana de specialitate dar intrebarea mea era daca este obligatorie angajarea acesteia ,negasind nicaieri aceasta cerinta.
Ultima modificare: Vineri, 1 Mai 2009
ContSters76710, utilizator

Alte discuții în legătură

Redactarea cererii. ContSters88476 ContSters88476 As vre sa stiu cam cit m-ar putea costa redactarea unei cereri de recurs la C.E.D.O., intrucit am inteles ca avocatul este obligatoriu doar in faza a doua, ... (vezi toată discuția)
Costuri intentare proces c.e.d.o. Villy1liv Villy1liv Villy1liv Villy1liv Buna ziua, Poate cineva sa estimeze costurile unui proces la C.E.D.O. de la intentare pana la finalizarea acestuia? (vezi toată discuția)
Reprezentare juridica cedo ContSters159341 ContSters159341 As vrea sa stiu daca la CEDO exista posibilitatea reprezentarii juridice din partea Curtii, similar cu avocatul din ofiuciu de la noi , in cazul in care ... (vezi toată discuția)