avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Suma acordata la nasterea unui copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Suma acordata la nasterea unui copil

Persoanele angajate in cadrul invatamantului universitar de stat pot beneficia de suma acordata la nasterea unui copil - conform Legii nr. 1/2011, art.356?
In caz afirmativ, ce acte sunt necesare si unde trebuie depuse acestea?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:14, 3 Aprilie 2014
Art.356 din Legea 1/2011 se refera la ,sprijinul de stat pentru exercitarea dreptului la educaţie permanentă prin acordarea sumei reprezentând echivalentului lei a 500 euro care se acordă tuturor copiilor născuţi după data intrării în vigoare a legii.

OUG 92 din 2012 a prorogat termenul prevazut la art. 361 alin.3, lit.e din lege pana la data de 31 dec. 2013.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contul pentru educatie permanenta Costine Costine Va adresam o intrebare la care nu reusim sa primim raspuns, prin urmare, nu stim exact unde sa ne adresam. Avem un baietel nascut pe data de 03.07.2012 si, ... (vezi toată discuția)
500 euro pt.educatia copilului MihaelaTop MihaelaTop Va rog tare mult ,spuneti-mi cui ma adresez pt.a solicita cei 500 euro de la stat care se acorda nou-nascutului pentru educatia acestuia ,ca am intrebat la ... (vezi toată discuția)
Noua lege a educatiei - 500 de euro pentru fiecare nou nascut vivi23ro vivi23ro M ar interesa daca acest proiect este deja lege in vigoare si daca se aplica retroactiv, eu am o fetita de 3.5 ani .. CE acte trebuie depuse si unde . ... (vezi toată discuția)