avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Taxa TV
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Taxa TV

o societate comerciala care nu are incheiat contract cu ENEL trebuie sa plateasca separat taxa radio si separat taxa tv
pentru taxa radio a primit factura dar pentru tv nu
primeste o instintare de plata pentru tv,trebuie platita si se inregistreaza pe baza op ?
Cel mai recent răspuns: Dragos Dimitrescu , Contabil 10:16, 3 Aprilie 2014
Daca societatea dumneavoastra este incadrata la microintreprinderi atunci aceasta este scutita de taxa.
Daca nu, si detineti aparate tv pe care le folositi in cadrul societatii atunci va trebui sa platiti in felul urmator:

in Contul RO69RNCB0072000506070001 deschis la BCR Filiala sectorului 1, Bucureşti. Acesta este codul IBAN pentru contul în care pot plăti taxa TV persoanele fizice şi juridice care nu au contracte încheiate cu societăţile de furnizare a energiei electrice şi care, potrivit legii, sunt obligate la plata acestei taxe.

Taxa TV se achită lunar, conform categoriei de plătitor, iar pe ordinul de plată trebuie menţionate toate datele de identificare - nume şi prenume / denumire firmă, CNP sau cod fiscal, judeţ, localitate, adresa - şi luna pentru care se face plata.

Televiziunea Română are codul fiscal RO 8468440.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa radio tv anamariacelik anamariacelik Persoan juridica,plateste lunar la E-on suma de 25 lei:15 taxa tv,10 taxa radio.Acum primeste somatii pentru plata taxei radio plus penalitatile.Stie cineva in ... (vezi toată discuția)
E legal? rosiu simona rosiu simona Buna ziua! SC la care lucrez are adresa corespunde cu sediul. Aici locuiesc aici lucreaza. Radio difuziunea Romana le cere sa plateasca atat ca persoana ... (vezi toată discuția)
Taxe date pt abonament radio zuzulici74 zuzulici74 In factura de la Electrica platesc si taxa pentru radio,mentionez ca nu am,deasemenea platesc si abonament de televiziune cu toate ca eu am cablu si prin ... (vezi toată discuția)