avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Solutie - malpraxis medical
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Solutie - malpraxis medical

M-am prezentat la camera de garda la spital cu tensiune mare si dureri mari in maini,doctorul a spus ca e reumatism si m-a trimis acasa.Dupa 24 de ore tot nu ma simteam mai bine si m-am dus la alt spital si mi-au spus ca am facut infart miocardic si din aceasta cauza nu ma simt bine,M-au internat si a doua zi m-au trimis la cluj la institutul inimii.Acolo m-i s-a spus ca din cauza ca nu m-i s-a tratat infartul in primele 8 ore o parte a inimii a murit.Am trecut printr-o operatie,m-i s-a pus petic de 7/5 cm pe inima ,s-a schimbat functia ventriculelor inimii intre
ele,am fost spitalizat 35 de zile.De atunci au trecut 5 luni si tot nu ma simt prea bine.Pot sa dau spitalul (unde am fost prima data si nu m-i s-a depistat infartul) in judecata sau ce pot face?Sunt slabit ,nu pot lucra si m-a costat si o gramada de bani.

Alte discuții în legătură

Malpraxis bluesim bluesim Anul trecut pe 03 octombrie am facut un infart,m-am dus la spital si doctorul care era la urgenta a spus ca sunt racit,nu m-a tratat de infart.M-am dus acasa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. din pacate mama mea a decedat ,dupa ce a fost internata ... caricatura caricatura Buna ziua. Din pacate mama mea a decedat ,dupa ce a fost internata in spital de urgenta cu dureri in piept si diagnosticata cu infectie urinara....Dar ea ... (vezi toată discuția)
Nelamurire problema medicala pista62 pista62 M-am prezentat la camera de garda intr-o noapte ca m-am simtit rau (am facut infart miocardic),doctorul a spus ca e reumatism.Am cerut sa-mi elibereze o copie ... (vezi toată discuția)