Anul trecut pe 03 octombrie am facut un infart,m-am dus la spital si doctorul care era la urgenta a spus ca sunt racit,nu m-a tratat de infart.M-am dus acasa si dupa 48 de ore m-am dus iar la spital si atunci au observat ca am infart .Din cauza ne tratarii infartului de la inceput(se poate trata in primele 12 ore),am ajuns la Cluj ,sa fiu operat pe cord deschis,si m-i s-a pus un petec pe inima. O parte a inimii a fost mort deja.Vreau sa va intreb cat timp am sa dau doctorul(cel care nu a observat ca am infart desi m-ia facut si EKG) in judecata.
Puteti sesiza cazul dvs., in scris, cu nr. de inregistrare/ data Colegiului medicilor din judetul dvs. care ar trebui sa faca o ancheta, in baza documentelor existente la spital (la urgente - mentiuni in registre, recomandari medicale primite, tratament, concediu medical, etc.), respectiv documentele medicale (fisa de urmarire in timpul si dupa operatia pe cord, tratament, recomandari, recuperare medicala, etc.).
Cu rezultatul anchetei, dupa caz, puteti deschide actiune in instanta si cere daune materiale si daune morale celor gasiti raspunzatori de catre Colegiul medicilor.