avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Nelamurire problema medicala
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Nelamurire problema medicala

M-am prezentat la camera de garda intr-o noapte ca m-am simtit rau (am facut infart miocardic),doctorul a spus ca e reumatism.Am cerut sa-mi elibereze o copie dupa fisa de observatie.In fisa scrie ca m-am prezentat la urgenta la ora 01 (ce corespunde),dar au anexat si EKG-ul.Pe ekg este ora 23.10 .Eu la ora respectiva eram acasa si dormeam.Ce ar trebui sa fac?Ma gandesc ca acest ekg nu este al meu.
Cel mai recent răspuns: pista62 , utilizator 09:26, 13 Aprilie 2014
solicitalti o reverificare a inregistrarilor EKG. Exista 2 posibilitati: sau este EKG-ul altei persoane, sau programarea aparatului este facuta gresit, existand o decalare de 2 ore in softul aparatului.
Mergeti la camera de garda cu actele primite si solicitati explicatii privitor la neconcordanta orelor. Daca aparatul a fost de vina, solicitati sa indrepte aceasta eroare materiala cu semnatura si stampila, iar daca EKG-ul nu va apartine, solicitati sa vi se inmaneze EKG-ul dv. Daca EKG-ul dv. s-a pierdut, asta este...acum nu mai are importanta. Momentul critic a trecut.;)
Multumesc frumos pentru raspuns.Intradevar momentul critic a trecut,dar din cauza netratarii in primele 12 ore a infartulul,eu am ajuns la cluj si m-i s-a pus un petec de 7/5 cm pe inima(pentru ca o parte a inimii era moarta),m-i s-a schimbat rolul venrticulelor intre ele,am fost internat 35 de zile.Dar ce sa facem, neatentia unor doctori costa.:)
Multumesc frumos.
Daca doriti sa sesizati Colegiul medicilor din judetul dvs. sau sa deschideti o actiune in instanta, pentru a cere daune morale si/ sau daune materiale spitalului/ personalului medical prezent la data si ora respectiva in camera de garda, concordanta din documente este esentiala.

Alte discuții în legătură

Malpraxis bluesim bluesim Anul trecut pe 03 octombrie am facut un infart,m-am dus la spital si doctorul care era la urgenta a spus ca sunt racit,nu m-a tratat de infart.M-am dus acasa ... (vezi toată discuția)
Solutie - malpraxis medical pista62 pista62 M-am prezentat la camera de garda la spital cu tensiune mare si dureri mari in maini,doctorul a spus ca e reumatism si m-a trimis acasa.Dupa 24 de ore tot nu ... (vezi toată discuția)
Am fost agresat intr-o camera de camin, am un martor ce pot face? qu1t qu1t Buna ziua, Locuiesc intr-o camera de camin si un coleg de-al meu a sarit la mine la bataie, iar eu mai eram cu prieten (banuiesc ca poate fi martor) care nu ... (vezi toată discuția)