M-am prezentat la camera de garda intr-o noapte ca m-am simtit rau (am facut infart miocardic),doctorul a spus ca e reumatism.Am cerut sa-mi elibereze o copie dupa fisa de observatie.In fisa scrie ca m-am prezentat la urgenta la ora 01 (ce corespunde),dar au anexat si EKG-ul.Pe ekg este ora 23.10 .Eu la ora respectiva eram acasa si dormeam.Ce ar trebui sa fac?Ma gandesc ca acest ekg nu este al meu.
solicitalti o reverificare a inregistrarilor EKG. Exista 2 posibilitati: sau este EKG-ul altei persoane, sau programarea aparatului este facuta gresit, existand o decalare de 2 ore in softul aparatului.
Mergeti la camera de garda cu actele primite si solicitati explicatii privitor la neconcordanta orelor. Daca aparatul a fost de vina, solicitati sa indrepte aceasta eroare materiala cu semnatura si stampila, iar daca EKG-ul nu va apartine, solicitati sa vi se inmaneze EKG-ul dv. Daca EKG-ul dv. s-a pierdut, asta este...acum nu mai are importanta. Momentul critic a trecut.;)
Multumesc frumos pentru raspuns.Intradevar momentul critic a trecut,dar din cauza netratarii in primele 12 ore a infartulul,eu am ajuns la cluj si m-i s-a pus un petec de 7/5 cm pe inima(pentru ca o parte a inimii era moarta),m-i s-a schimbat rolul venrticulelor intre ele,am fost internat 35 de zile.Dar ce sa facem, neatentia unor doctori costa.:)
Daca doriti sa sesizati Colegiul medicilor din judetul dvs. sau sa deschideti o actiune in instanta, pentru a cere daune morale si/ sau daune materiale spitalului/ personalului medical prezent la data si ora respectiva in camera de garda, concordanta din documente este esentiala.
Malpraxis
bluesim
Anul trecut pe 03 octombrie am facut un infart,m-am dus la spital si doctorul care era la urgenta a spus ca sunt racit,nu m-a tratat de infart.M-am dus acasa ... (vezi toată discuția)