avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Instiintare executare silita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Instiintare executare silita

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un sfat pentru ca am ajuns intr-o situatie limita si nu stiu cum sa procedez in continuare... Am avut un card de credit la Ing Bank iar din aug. 2010 nu am mai putut achita ratele din urmatoarele motive: sotul meu nu mai realiza niciun venit, eu eram insarcinata si cheltuielile au crescut foarte mult, mai aveam si alt credit ipotecar pentru care trebuia sa platim 700 lei pe luna+ celelalte cheltuieli cu utilitatile. Din 2011 creanta a fost cesionata catre Eos. De atunci tot primesc diverse notificari prin posta, e-mail, telefoane si sms-uri insa nu am raspuns niciunei notificari si niciunui apel telefonic.... de frica. Acum situatia financiara e si mai rea... dupa concediul de maternitate am ramas fara loc de munca iar sotul lucreaza pe 2 lei, abia reusesc sa platesc cealata rata pe care o am... as dori sa platesc si aceasta restanta insa pur si simplu nu imi permit. Suma de pe notificare se ridica la 5000 lei iar in ultima notificare ma ameninta ca voi primi vizita unui ”agent de executare silita”. Ce se poate intampla in continuare? Casa si terenul aferent sunt pe numele sotului iar contractul de vanzare-cumparare este cu uzufruct viager si in plus face obiectul unui alt credit cu ipoteca, venituri nu am... ce se poate intampla? Oare daca-i sun si le propun sa platesc 100-200 lei pe luna vor accepta? Mai mult sincer nu am de unde sa scot. va multumesc
Cel mai recent răspuns: ancaho , utilizator 10:31, 15 Iulie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc, am cautat pe portal.just dupa numele meu si nu apare nimic insa daca totusi vor incepe procedura de executare de unde pot afla? Voi primi un inscris oficial sau trebuie sa caut zilnic pe portal? Exista si un termen in care poate fi depusa contestatia la executare? Multumesc!
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma de recuperare debite claras claras Buna seara , Am primit ,lipit pe usa o asa zisa \\"vizita a unui agent de executari silite\\"B-) Azi,le-am trimis o notificare prin email,posta cu confirmare ... (vezi toată discuția)
Buna seara va solicit ajutorul intr-o problema care vad ca nu ... camelia.marat camelia.marat Buna seara Va solicit ajutorul intr-o problema care vad ca nu are sfarsit. In 2010, fiica mea a facut un imprumut la banca, pe care nu a putut sa-l achite ... (vezi toată discuția)
Executare silita - refuz creditor prezentare documente MMalexa MMalexa Buna ziua.Am avut un credit in 2003 in val de 1630 ron ,in 2005 am platit suma de 725ron,plata anticipata fara sa stiu ca trebuia sa mai fac o cerere de ... (vezi toată discuția)