avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Certificat handicap permanent
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Certificat handicap permanent

Buna ziua ! Sant persoana cu handicap gr 1 accentuat ( diabet zaharat tip1 juvenil )si vreau sa stiu daca pot beneficia de certificat de handicap permanent, avand in vedere ca aceasta boala nu este reversibila. Va rog sa specificati articolul din lege care stipuleaza acest lucru. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:46, 5 Aprilie 2014
Numai comisia medicala de expertiza persoane cu handicap este autorizata si competenta sa analizeze documentele medicale, stadiul actual al afectiunii si in conformitate cu normele in domeniu sa decida emiterea de decizie/certificat de incadrare in grad de handicap,concomitent cu valabilitatea acestuia revizuibil la 6 sau 12 luni ,sau permanent.
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Aprilie 2014
ana-cer, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diabetul este o boala de handicap? MARIUS1000 MARIUS1000 În urmă cu 5 ani am fost diagnosticat cu diabet zaharat de tip 2, si cu insulină dependent,fac insulină de 4ori pe zii a câte 114 unități,am incercat si ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, vă rog să-mi comunicați dacă un bărbat de 60 ... lila2li lila2li Bună ziua, Vă rog să-mi comunicați dacă un bărbat de 60 de ani, cu 35 de ani de activitate din care 24 de ani în condiții de handicap accentuat ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru handicap anca curtean anca curtean buna mama mea are boala poliartrita reumatoida seropozitiva in stadiu destul de avansat.A fost pensionata in gradul 2 din momentul primirii diagosticului.si as ... (vezi toată discuția)