avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Chitantiere semnate in alb de catre casier si chitante ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Chitantiere semnate in alb de catre casier si chitante emise fara semnatura casier

buna ziua,
la asociatia noastra de proprietari s-au gasit chitante emise, fara semnatura casierului, dar si chitantiere semnate in avans de catre casier.
este legal? care este legea/ordinul care interzice astfel de practici? cum se pedepseste?
multumesc.
Cel mai recent răspuns: ana41 , utilizator 04:33, 15 Aprilie 2014
Sumele inscrise in chitantele emise fara semnatura casierului se regasesc inregistrate in registrul jurnal ?
Chitantierele semnate in avans de catre casier posibil sa aiba justificarea de scurtare procedura completare chitanta la momentul perceperii cotelor lunare de intretinere
Chitantele nu se semneaza niciodata in alb pentru niciun motiv din lumea asta.
multumesc.
dar imi puteti spune ce act reglementeaza asta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitanta-elemente obligatorii aleodor27 aleodor27 Ce elemente trebuie sa contina chitanta ce se elibereaza de asociatia de proprietari cand platesti chletuielile? Chitanta ce mi-a fost data luna aceasta nu are ... (vezi toată discuția)
Emitere chitanța S.B. S.B. Buna ziua,va rog sa imi spuneți daca este legal ca asociația de locatari sa nu emită chitanța pentru încasarea datoriei provenite din penalizare. ... (vezi toată discuția)
Stampilarea chitantelor raduku89 raduku89 Buna ziua.De ceva luni bune,merg sa platesc intretinerea la apartament.Este normal ca pe chitanta pe care o primesc sa nu mi se puna stanpila?Este normal ca ... (vezi toată discuția)