avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Un functionar public intr-o primarie poate primi in ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Un functionar public intr-o primarie poate primi in arenda o suprafata de teren din primaria unde isi desfasoara activitatea

Sunt functionar public intr-o primarie si as dori sa arendez o suprafata de teren agricol de la primaria unde imi desfasor activitatea. Va rog sa-mi spuneti daca pot face.
Cel mai recent răspuns: zama cristian , utilizator 08:33, 10 Mai 2014
Codul de conduita al functionarilor publici prevede, la normele generale, la un anumit punct ceva de genul"limitarea participarii functionarilor publici la:achizitii, concesionari, inchirieri" Acum, eu nu stiu ce fel de functionar sunteti dvs. Cel mai bine, cititi acele restrictii, vedeti daca, conform atributiilor dvs de serviciu, va incadrati in acele..limitari/restrictii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cabinetul demnitarului mihaela nedelea mihaela nedelea Un consilier al secretarului de stat poate fi asociat la o societate comerciala, sau este conflict de interese ca la functionarii publici? (vezi toată discuția)
Pot cere prefectului suspendarea din functie a unui secretar primarie pentru abuz in serviciu ? telecomanda telecomanda Speta : Un fermier solicita Fonduri Europene APIA acesta merge la primarie declara pe propria raspundere ca lucreaza un teren agricol de 4 ha.Acest fermier ... (vezi toată discuția)
Impozit teren parohie mirunadinu mirunadinu Am contract de arenda cu Parohia comunei de mai multi ani. Recent curtea de conturi a facut un control la Primarie si a cerut ca eu ARENDASUL, PERSOANA ... (vezi toată discuția)