avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Probleme contract servicii RDS&RCS
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Probleme contract servicii RDS&RCS

Buna ziua,
Nu este un subiect nou insa este o problema care ma framanta si careia nu ii gasesc rezolvare.Va scriu aici in speranta ca cineva imi poate oferi cateva sfaturi,idei....etc.
Tatal meu a avut pe adresa de domiciliu servicii complete de la aceasta societate pe numele lui pana in februarie 2010 cand a trebuit sa plece din tara si a renuntat la contract,a depus cerere de reziliere si apoi a plecat.In aprile acelasi an am achizitionat eu servicii de la RCS&RDS pe aceeasi adresa insa pe numele meu,fiind casatorita difera de cel al tatalui meu.Fara nici o problema am putut sa achizitonez aceste servicii.Toate bune si frumoase pana acest an cand tata a primit o adresa din partea societatii in care i se aduce la cunostinta ca are de plata suma de 400 lei pentru serviciile pe care le-a avut in 2010 pana in luna iulie pe numele dansului si ca va fi actionat in judecata daca nu se achita integral.Am citit cu stupoare aceasta hartie deoarece incepand cu 17 aprilie 2010 la aceeasi adresa figura doar contractul incheiat de mine pe un alt nume.Am mers la sediul societatii si acolo raspunsurile au fost foarte evazive ,ba chiar ilogice:''domnule X chiar daca ati depus cererea de reziliere a contractului ,cand acesta a incetat nu ati venit sa semnati si serviciile au continuat sa se factureze.''Tatal meu a fost si in audienta la juristul societatii insa si acea doamna ''o da de gard'' ca sa ma exprim popular,nu stie ce sa explice,o tine continuu cu''trebuie sa platiti''.Am sunat la relatii clienti si am intrebat daca se poate ca pe aceeasi adresa in cazul in care aceasta adresa este la bloc unde deja am servicii complete de la dansii pot achizitiona inca un serviciu de telefonie fixa cu un alt numar in acelasi timp si dansii mi-au raspuns ca este IMPOSIBIL.Atunci de ce ,cei de acolo nu tin cont de faptul ca in februarie 2010 s-a reziliat un contract si in aprilie 2010 s-a incheiat unul nou pe un alt nume cu aceleasi servicii?Eu am lucrat pana acum doi ani in acelasi domeniu,la o societate concurenta si faceam acelasi lucru,incheiam contracte de servici si cunosc foarte bine procedurile insa nu am habar despre ceea ce trebuie sa fac in continuare.Nu se pot factura servicii inexistente inca 5 luni.Ei ne spun ca din februarie intradevar s-a rezliat ctr-ul vechi si tot ei dau singuri cu ''bata-n balta'' si spun ca daca fostul titular,tata,nu a semnat cererea de incetare a serviciilor dupa ce acestea au fost reziliate ,societatea a continuat sa factureze si vazand ca nu se plateste au incetat sa le mai furnizeze in august 2010.Este o poveste lunga si incalcita insa sper ca m-am facut inteleasa si voi primi cateva raspunsuri.Multumesc.

Alte discuții în legătură

Reziliere contract rds cerere de plata a abonamentului retroactiv andrei_stefan andrei_stefan Buna ziua, In data de 16 Ian am fost la RDS pentru a incheia un contract de internet.Contractul a fost semnat iar instalarea serviciului urma sa aiba loc in ... (vezi toată discuția)
Refuzul telekom de a rezilia un contract deja expirat ofi1964 ofi1964 In 5 iulie 2017 a expirat un contract pe care il aveam cu Telekom. In 27 iulie 2017 am depus cerere de reziliere , achitand o factura in avans . Nici pana in ... (vezi toată discuția)
Cred ca m-a "fraierit" un avocat bucurescu bucurescu Buna seara, acum ceva ani buni tatal meu care a decedat, a facut in 2005 un contract notarial cu o anume persoana. Persoana respectiva a infiintat in 2007o ... (vezi toată discuția)