avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Legalitatea unei licitatii a unui sediu de firma cu ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Legalitatea unei licitatii a unui sediu de firma cu constructie neautorizata

Au trecut mai bine de 2 ani de cand am fost sfatuita sa declar insolventa firmei din care faceam parte. Am cumparat in 2005 un sediu cu mansarda dar nu a fost intabulata. Am renovato, imbunatatito fara autorizatie de constructie sau certificat de urbanism. Nu am prelungit cele avute de fostul proprietar.
Firma care scoate la licitatie a facut anunt ca vinde 2 camere si dependinte cand in realitate sunt 4 camere cu cele de la mansarda. Este legal? Cum as putea intra in legalitate fara costuri prea mari daca la primarie a fost declarata pentru impozitare.
Se platesc amenzi in cazul acesta si cine le suporta?
As putea sa demolez mansarda si sa ramana 2 camere?
Ultima modificare: Joi, 3 Aprilie 2014
AdrianaStana, utilizator

Alte discuții în legătură

Mansardare neautorizata AdrianaStana AdrianaStana Am cumparat o cladire cu mansarda dar nu a fost intabulata de fostii proprietari acum este sediu de firma si e scos la licitatie anuntand ca vand 2 camere asa ... (vezi toată discuția)
Pot demola o constructie dupa obtinerea autorizatiei de construire pe locul constructiei vechi? hyundaipet hyundaipet Am o constructie veche si pe acelasi loc vreau sa edific o alta constructie noua. Am obtinut Autorizatia de demolare si in ca nu am demolat-o. Am inteles ca ... (vezi toată discuția)
Autorizatie-reautorizatie constructie !!?? Tarzan2012 Tarzan2012 O familie au cumparat o casa batraneasca din lemn cu 2 camere si veranda si au intambulat-o. Au mers la primarie sa anunte ca vor sa renoveze (acoperisul ... (vezi toată discuția)