avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Amenda penala platita de 2 ori, recuperare bani
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Amenda penala platita de 2 ori, recuperare bani

Buna ziua, in anul 2006 am fost sanctionat cu o amenda penala de 100 ron plus taxe judecata 11 ron, am platit atunci imediat acea amenda la trezorerie si am depus chitantele la parchet, acum in 2014 primesc o instiintare de executare silita de la anaf deoarece figurez cu amenda neplatita si nu am gasit copiile de la chitante ca sa pot face dovada platii asa ca am fost nevoit sa mai platesc o data.
Dupa ce am efectuat plata am mai cautat prin acte si am gasit si chitantele vechi, vreau sa stiu daca exista vreo cale sa imi recuperez banii???
Cel mai recent răspuns: raym32000 , utilizator 14:20, 3 Aprilie 2014
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda penala,greseala.somatie nik23 nik23 buna ziua .In urma cu 1 an jumate am luat o amenda penala pe care trebuia sa o platesc la trezorerie in termen de 15 zile,m am incadrat in termen am platit ... (vezi toată discuția)
Amendă plătită figurează neplătită, poprire executorie pe cont Alina Postolache Alina Postolache Bună ziua! Un scurt istoric: in 2014 am primit o amendă in Iași pe care am plătit-o chiar a 2 a zi, în jumătate, la taxe si impozite, am plătit cash iar ... (vezi toată discuția)
Amenda administrativa se poate plati esalonat? Andrei9208 Andrei9208 Buna ziua, Acum o luna mi-a venit o amenda acasa la care mi s-a aplicat o sanctiune cu caracter administrativ a amenzii in suma de 600 ron, si am fost ... (vezi toată discuția)