avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Butic pentru comercializare produse naturale
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Butic pentru comercializare produse naturale

buna ziua,

urmeaza sa-mi deschid un butic care va comercializa produse naturale pe baza de siropuri, miere de albine, dulceata etc. punctul de lucru va fi in Italia, zona Piemonte.

as dori sa stiu ce acte imi sunt necesare din Romania, pe langa certificat de calitate obtinut de la producator (un PFA) si factura.

imi sunt suficiente cele doua mentionate mai sus, sau legislatia europeana prevede reguli mai stricte?

va multumesc,
o zi placuta!

Alte discuții în legătură

Pfa _cod caen 0149 contabilitateglass@gmail.com contabilitateglass@gmail.com Buna ziua. Daca am PFA , cod CAEN.0149, pentru a vinde la borcan mierea de albine in magazine (pe baza de factura).. , imi trebuie casa de marcat???Acea ... (vezi toată discuția)
Comercializare miere Amaliaenescu Amaliaenescu Imi puteti spune va rog ce aprobari sunt necesare pentru comertul online al produselor alimentare? Exemplu miere,siropuri cu miere si catina, tonice apicole. ... (vezi toată discuția)
Pfa pe apicultura glowsunshine glowsunshine Buna ziua, As dori sa va adresez cateva intrebari deoarece cautarile mele pe internet nu au reusit sa ma lamureasca pe deplin. Detin 70 de stupi de ... (vezi toată discuția)