avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Comercializare miere
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Comercializare miere

Imi puteti spune va rog ce aprobari sunt necesare pentru comertul online al produselor alimentare? Exemplu miere,siropuri cu miere si catina, tonice apicole. De asemenea, cum se procedeaza pentru obtinerea valorilor nutritionale si a celorlaltor informatii ce trebuie trecute pe ambalaj?

Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 11 Iunie 2018
Amaliaenescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 07:52, 12 Iunie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
e vorba doar de comert sau si de productie? fiindca responsabilul cu etichetarea e producatorul.
Pentru comert online trebuie sa detineti un depozit de produse alimentare autorizat. In plus, autovehiculele de aprovizionare/ livrare trebuie sa fie autorizate pentru transporturi alimentare.
Trebuie sa aveti un sistem de management al calitatii (ISO22000) care sa permita identificarea loturilor livrate. Documentele de la producator insotesc de regula toate transporturile.
DSVSA-ul DSP -ul locale va pun la dispozitie de regula toate tipizatele si va si sfatuiesc
Ultima modificare: Marți, 12 Iunie 2018
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avize magazin online Gabi Trinca Gabi Trinca Salutare. Urmeaza sa imi deschid un magazin online (CAEN 4791) cu activitatea desfasurata la terti. Produsele comercializate o sa fie sub forma unor cutii de ... (vezi toată discuția)
Cod caen produse apicole pentekferenc pentekferenc asi dori sa aflu ce coduri trebuie sa activez la camera de comerti exact pentru a vinde produse apicole miere,polen,propolis si cu amanuntul, ca sa pot sa ... (vezi toată discuția)
Magazin online cu medicamente naturale Monica Gabriela Voicu Monica Gabriela Voicu As putea vinde medicamente naturale fara OTC-uri online ? Mă interesează doar online.. fara să am un spatiu special... Care sunt actele necesare pentru ... (vezi toată discuția)