avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Reactualizarea grupei de munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Reactualizarea grupei de munca

tatal meu doreste sa iasa la pensie iar de la casa de pensii i s-a cerut sa actualizeze grupa I si II de munca. Problema e ca firma e in lichidare iar noi nu gasim dosarul de personal. Firma de lichidare ne a spus ca ea nu a primit spre arhivare dosarele de personal iar firma spre care ne a indrumat ne a dat raspuns ca ea nu are decat statele de salarii nu si dosarele de personal. ne puteti indruma ce sa facem mai departe, cui sa ne adresam sa putem actualiza grupa I si II de munca? va multumesc!

Alte discuții în legătură

Adeverința grupa , sporuri in munca Simona_c85 Simona_c85 Buna ziua! Tatăl meu dorește să iasă la pensie. El spune că deși are consemnată vechimea în cartea de munca ar avea niste sporuri si o anumită grupa ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grupa a 2-a de munca viobarbu viobarbu Bunicul meu doreste sa obtina incadrarea in grupa a 2-a de munca pentru perioada 1963-1991 in care a lucrat la IAS Mangalia. Cei de la casa de pensii i-au spus ... (vezi toată discuția)
Pensie grupa 2 de munca Bradescu Eugen Bradescu Eugen Buna ziua,Am lucratca sef de ferma intr-un fost IAS, din 1979 pana in 2001,cand a fost lichidat.Am o vechime totala in munca de 37,2 ani.De la fostul IAS,am un ... (vezi toată discuția)