avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1317 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale sediu expirat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

sediu expirat

daca contractul de inciriere pentru sediu a expirat in 2006, iar firma a avut activitatea suspendata in perioada 2005-2008, pot prelungi contractul incepind cu 2008, sau fac unul nou?

de asemeni, mentiunea prelungirii dovezii de sediu trebuie inregistrata la registrul comertului, chiar daca eu vreau sa lichidez firma acum?
Cel mai recent răspuns: Dan Cozma , Consilier juridic 14:49, 29 Aprilie 2009
Pentru sediu expirat socieateta poate fi dizolvata din oficiu. De ce sa mai platiti bani ca sa o lichidati? Asteptati sa va dizolve ei pentru motivul acesta.
Brom a scris:

Pentru sediu expirat socieateta poate fi dizolvata din oficiu. De ce sa mai platiti bani ca sa o lichidati? Asteptati sa va dizolve ei pentru motivul acesta.

Multumesc mult!!!!!!!!
Eu va sugerez sa o dizolvati cat mai repede . Pana se sesizeaza cei de la Registru, platiti bani buni impozit forfetar.
Cateodata pt. nedepunerea bilanturilor s-au sesizat si dupa 2-3 ani, ori inca nu se sesizeaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidare sau abandonare s.r.l. grost grost Buna ziua, Asi avea o intrebare? Acum doi ani am infiintat o firma de constructii cu un cetatean din Republica Moldova cu paritate 50/50 si capital social ... (vezi toată discuția)
Cum sa scap ieftin de firma rekaalina rekaalina Buna ziua.Am o problema si as dori sa ma ajutati daca se poate.In 2005 am infiintat o firma de care practic \"am uitat\" ,iar acum cateva zile am primit o ... (vezi toată discuția)
Dizolvare srl nity nity Buna ziua!, am un SRL si sunt asociat unic al acesteia din 2004. Nu am avut activitate decat vre-un an de zile, nu am datorii, firma e curata, odata cu ... (vezi toată discuția)