avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare, adeverinta medicala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare, adeverinta medicala

Buna ziua,
Un an de zile nu am avut un loc de munca ( nu am platit contributia medicala).
Acum am obtinut un loc de munca si imi trebuie adeverinta medicala.
Cine mi-o da ?
Multumesc,
S.C
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:29, 4 Aprilie 2014
Daca aveti nevoie de adeverinta medicala pentru angajare trebuie sa va dea angajatorul dosarul medical si fisa de aptitudine cu care mergeti la medicul de medicina muncii care deserveste pe angajatorul respectiv.
Adeverinta de salariat pentru medicul de familie, spital vi se va elibera de catre actualul angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce reprezinta certificatul medical? denisa2011 denisa2011 ce reprezinta acest certificat medical?Adeverinta de la medicul de familie sau fisa de aptitutini eliberata de medic medicina muncii?pentru ca trebuie sa le ... (vezi toată discuția)
Certificat medical la angajare andrei41 andrei41 Conform codului muncii, la angajare, persoana care solicita acest lucru trebuie sa prezinte un certificat medical din care sa rezulte ca este apta pentru ... (vezi toată discuția)
Fisa de aptitudine / adeverinta medicala sibianca sibianca Am avut control de la ITM si eu la dosarul de personal al angajatilor aveam fisa de aptitudine valabila, cu mentiunea apt. Dar am inteles ca mai este nevoie ... (vezi toată discuția)