avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Impozitare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Impozitare

Buna ziua, recent am subcontractat o lucrare in Mauritania de la o firma franceza, impozitul meu pe venit/profit ca firma unde il platesc in Ro, Franta sau Mauritania, iar impozitele pe venit ale angajatilor care vor primi un salariu in Romanaia, si o diurna in Mauritania unde trebuiesc platite?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters318121 , utilizator 10:43, 5 Aprilie 2014
Impozitarea depinde de multi factori: durata lucrarii, conditi si mod de executare si altele.
Eventual veti fi impozitat chiar in toate tarile, bineinteles aplicandu-se acordurile de evitare a dublei impozitari.

Eventual ar fi bine sa consultati consilieri fiscali din toate cele 3 tari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

veniturile din dividende obtinute in uk pe firma mea( inregistrata in uk) gelu_andries gelu_andries VENITURILE DIN DIVIDENDE OBTINUTE IN UK PE FIRMA MEA( INREGISTRATA IN UK) SUNT SUPUSE IMPOZITARII IN ROMANIA. TREBUIE SA LE DECLAR LA FISCUL ROMAN CHIAR DACA ... (vezi toată discuția)
Calendar/domiciliu fiscal fracturat ! nucu$ nucu$ Cum va proceda (sau ce se va intampla cu) persoana care: -are domiciliul fiscal si venituri in Ro. pana in luna 6-a a anului fiscal; -incepand cu luna 7-a, ... (vezi toată discuția)
Dividende popescu dumitru popescu dumitru o persoana juridica italiana care detine 100% capitalul social intr-o firma romna , cand primeste dividendele de la firma romana plateste in italia impozit pt ... (vezi toată discuția)