avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Majorare pensie intretinere minor
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Majorare pensie intretinere minor

- am introdus actiunea pentru majorare pensie minor in februarie 2014
deoarece intre timp tatal s-a angajat
- termenul a fost stabilit pentru mai 2014
- ca sa urgentez, pot solicita instantei sa ceara dovada venituri asa incat la prima infatisare sa se si pronunte ?

Cel mai recent răspuns: Av. Alina VEZUREANU , Avocat 15:00, 4 Aprilie 2014
Puteti solicita in cadrul probei cu inscrisuri obligarea paratului la prezentarea unei adeverinte de venit. Insa aceasta se face prin actiune. Daca nu ati solicitat-o atunci, puteti formula o completare a probatoriului, prin care sa solicitati aceste documente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara copil major valentinageorgescu valentinageorgescu Buna ziua, Trevuie sa depun la Tribunal in cateva zile dosarul pentru pensia de intretinere a fiului meu major ( data majorat 19.08.2015), care este elev. ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara la majora Adi si catalina vlascu Adi si catalina vlascu Buna ziua,fetita mea a facut 18 ani,in hotarare judecatoreasca ea are dreptul la pensie alimentara pana la aceasta varsta,dar ea este in cls a11a,trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Cum ar trebui sa formulez o actiune pt pentru pensie alimentara? alynastar alynastar tot pt sora mea.nu stiu cum ar trebui sa formulez acea actiune pt pensie alimentara.daca poate sa ma ajute cineva.va multumesc din suflet (vezi toată discuția)