avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1030 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajat si cu contract de firma?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajat si cu contract de firma?

Buna ziua, as avea o intrebare:
in ce conditii si daca se poate ca un angajat in functie de conducere (manager de productie, sef de sectie sau schimb) poate fi angajat in functia sa si apoi sa incheie un contract intre firma unde lucreaza ca angajat si firma lui personala de evaluator ssm, ca si un serviciu extern de prevenire si protectie.
Scuze dac postez unde nu trebuie, sunt prima data aici.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:14, 4 Aprilie 2014
Suna a conflict de interese.
art. 308 C.pen. stabilește practic că funcționarul privat (așa cum era cunoscut în doctrină) este definit ca fiind … ”persoana care exercită, permanent ori temporar, cu sau fără o remuneraţie, o însărcinare de orice natură … în cadrul oricărei persoane juridice”.

Detalii gasiti aici:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Președintele asociației de proprietari poate fi acuzat de abuz ... Matei P Matei P Președintele asociației de proprietari poate fi acuzat de abuz în serviciu? (vezi toată discuția)
Abuz in serviciu timpuriu timpuriu se poate face plangere penala impotriva unei firme de adiministrare imobile , conform art 297 NCP ,pentru abuz in serviciu , avand in vedere ca acest articol ... (vezi toată discuția)
Greseala casier supermarket, amenintare cu dosar penal DincaClaudia99 DincaClaudia99 Buna am si eu o rugaminte si daca poate sa imi raspunda cnv as fii foarte recunoscatoare. nu ma avut treaba cu politia pana acum sau ceva de genul...am lucrat ... (vezi toată discuția)