Buna ziua! In urma instiintarii desfintarii postului ocupat dupa 2 ani si 7 luni de la luarea acestei decizii de catre angajator (in timp ce eram in ccc), am ales calea instantei de a solutiona aceasta problema cerand recunoasterea nulitatii absolute a actelor emise de angajator.
Din intampinarea depusa la dosar, de catre angajator, reiese ca, citez: "contractul individual de munca a reclamantei a incetat conform deciziei de incetare a suspendarii contractului individual de munca."
Va rog, "traduceti-mi" aceasta fraza pt ca nu o inteleg.
Citind cu mare atentie intimpinarea depusa la dosar de catre avocatul angajatorului, am constatat (desi nu lucrez in acest domeniu) multe greseli de ortografie, de exprimare iar din lecturarea acesteia reiese ca fiind legala desfiintarea contractului individual de munca prin emiterea unei notificari si a unei instiintari dar fara emiterea deciziei de concediere.
Din intampinarea depusa de avocatul angajatorului reiese ca am contractul de munca desfacut dar nu este precizat nici un articol legislativ. Nici macar o decizie de desfiintare a contractului de munca nu am primit desi inca merg la acest job.
Nu inteleg ce doreste acest angajator sa obtina prin demersurile sale fata de mine. E chiar asa de greu sa dai afara legal un angajat daca nu mai ai nevoie de el incat trebuie sa apeleze la minciuna si inselatorii?