avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nelamurire
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nelamurire

Buna ziua! In urma instiintarii desfintarii postului ocupat dupa 2 ani si 7 luni de la luarea acestei decizii de catre angajator (in timp ce eram in ccc), am ales calea instantei de a solutiona aceasta problema cerand recunoasterea nulitatii absolute a actelor emise de angajator.
Din intampinarea depusa la dosar, de catre angajator, reiese ca, citez: "contractul individual de munca a reclamantei a incetat conform deciziei de incetare a suspendarii contractului individual de munca."
Va rog, "traduceti-mi" aceasta fraza pt ca nu o inteleg.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:23, 7 Aprilie 2014
Este evident o eroare de redactare.
Cititi toata intampinarea si motivarea ei, in fapt si in drept.
Este o eroare in intampinare. Probabil ca a vrut sa scrie altceva. De exemplu, odata cu incetarea suspendarii c.i.m. s-a facut si incetarea c.i.m.
Citind cu mare atentie intimpinarea depusa la dosar de catre avocatul angajatorului, am constatat (desi nu lucrez in acest domeniu) multe greseli de ortografie, de exprimare iar din lecturarea acesteia reiese ca fiind legala desfiintarea contractului individual de munca prin emiterea unei notificari si a unei instiintari dar fara emiterea deciziei de concediere.
Cu ce articol a incetat raportul de munca?
Din intampinarea depusa de avocatul angajatorului reiese ca am contractul de munca desfacut dar nu este precizat nici un articol legislativ. Nici macar o decizie de desfiintare a contractului de munca nu am primit desi inca merg la acest job.
Nu inteleg ce doreste acest angajator sa obtina prin demersurile sale fata de mine. E chiar asa de greu sa dai afara legal un angajat daca nu mai ai nevoie de el incat trebuie sa apeleze la minciuna si inselatorii?
Ultima modificare: Luni, 7 Aprilie 2014
adinadulca, utilizator

Alte discuții în legătură

Decizie tribunal ameliagagriela ameliagagriela Buna ziua! In ianuarie 2014 am dat in judecata angajatorul pentru ca m-a dat afara ilegal si ma anunta dupa 3 ani de la luarea deciziei, timp in care eu am ... (vezi toată discuția)
Desfintarea locului de munca magda_a magda_a Buna , Care sunt etapele care trebuie parcurse in cazul desfintarii locului de munca...concediere individuala. (vezi toată discuția)
Repunerea salariatului in drepturi andra_ioana andra_ioana Sunt angajat la unitatea A, subunitatea B,cu CIM suspendat pentru plangerea penala a angajatorului impotriva mea. In timpul cercetarii penale subunitatea B s-a ... (vezi toată discuția)