avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Dilema cu asigurare BCR
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Dilema cu asigurare BCR

Tatal meu a contactat la bcr in 2007 un credit de nevoi personale garantat cu ipoteca , primind gratuit , pe langa asigurarea creditului in suma de 4500 Euro , si o asigurare complexa gratuita .Pana in Ianuarie am platit eu ratele , iar din 09.01.2014 , dupa decesul acestuia - infarct , am depus la banca documentele aferente . Din pacate , la 5 saptamani a decedat si mama , asa ca nu am avut acces la polita sau politele de asigurare , acestea nemaifiind de gasit acasa , si totusi am intrat in posesia unei copii asa zise de catre domnii de la banca asigurare de viata pe credit . Din nou m-am adresat bancii , am depus toate documentaele solicitate , inclusiv copie dupa fisa medicala care atesta clar faptul ca la data acordarii creditului acesta nu suferea de nici o boala . Am primit asigurari de la un reprezentant ca se va inchide dosarul , fara a beneficia eu de nimic , dar astazi a sosit o adresa de la banca in care specifica clar existenta a 2 tipuri de asigurare , cea sus amintita si una complexa gratuita . Totodata am fost avertizat , printr-o adresa pe numele tatalui , ca daca in termen de 90 zile nu achit ratele , se pierd drepturile date de asigurare . Am marea rugaminte de a mi se da un sfat , ce etape sa parcurg si cat de repede pt a nu ajunge sa fiu dat afara din casa ( am locuit impreuna ) , dar si daca exista sansa de a recupera ceva din asigurari
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 15:39, 5 Aprilie 2014
Faceti sesizari la
Comisia de Supraveghere Financiara
[ link extern ] /
si la
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit ipotecar cu asigurare neclara mady_geo mady_geo Buna ziua! In anul 2005 tatal meu a facut un credit ipotecar pentru a-si cumpara un apartament cu 2 camere, care bineinteles avea si o asigurare de viata. ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar, situatie critica in relatie cu banca mady_geo86 mady_geo86 In anul 2005 tatal meu a facut un credit ipotecar pentru a-si cumpara un apartament cu 2 camere, care bineinteles avea si o asigurare de viata. Din pacate anul ... (vezi toată discuția)
Asigurare in caz de deces elen.elen elen.elen Buna ziua! Tatal meu a decedat anul trecut in sept ,avand un credit la BCR am mers pentru a ma interesa care sunt dcumentele necesare pentru a nu mai plati ... (vezi toată discuția)