Tatal meu a contactat la bcr in 2007 un credit de nevoi personale garantat cu ipoteca , primind gratuit , pe langa asigurarea creditului in suma de 4500 Euro , si o asigurare complexa gratuita .Pana in Ianuarie am platit eu ratele , iar din 09.01.2014 , dupa decesul acestuia - infarct , am depus la banca documentele aferente . Din pacate , la 5 saptamani a decedat si mama , asa ca nu am avut acces la polita sau politele de asigurare , acestea nemaifiind de gasit acasa , si totusi am intrat in posesia unei copii asa zise de catre domnii de la banca asigurare de viata pe credit . Din nou m-am adresat bancii , am depus toate documentaele solicitate , inclusiv copie dupa fisa medicala care atesta clar faptul ca la data acordarii creditului acesta nu suferea de nici o boala . Am primit asigurari de la un reprezentant ca se va inchide dosarul , fara a beneficia eu de nimic , dar astazi a sosit o adresa de la banca in care specifica clar existenta a 2 tipuri de asigurare , cea sus amintita si una complexa gratuita . Totodata am fost avertizat , printr-o adresa pe numele tatalui , ca daca in termen de 90 zile nu achit ratele , se pierd drepturile date de asigurare . Am marea rugaminte de a mi se da un sfat , ce etape sa parcurg si cat de repede pt a nu ajunge sa fiu dat afara din casa ( am locuit impreuna ) , dar si daca exista sansa de a recupera ceva din asigurari
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns:
legalmgm , utilizator
15:39, 5 Aprilie 2014