Buna ziua!
Tatal meu a decedat anul trecut in sept ,avand un credit la BCR am mers pentru a ma interesa care sunt dcumentele necesare pentru a nu mai plati acel credit deoarece el avea asigurare de viata la BCR ASIGURARI(emisa la acordarea creditului).La o saptamana am depus documentele necesare ,dupa 6 luni am inceput sa fim sunati de la o firma de recuperare sa achitam ratele tatalui meu.Am mers la sucursala BCR unde am depus documentele sa intrebam ce s-a intamplat cu dosarul si primeam urm rasp : "Nu am primit inca un rasp de la bucuresti dar stati linistiti cei de la firma de recuperare suna aiurea".Au trecut 9 luni si noi tot nu am primit un raspuns de la aceasta banca de PRESTIGIU ,insa suntem sunati si ameninati cu executari.
Va rog sa ma ajutati cu un raspun.
daca tatal dv avea intradevar asigurare,,,nu trebuie sa va faceti griji,,,,,,,,iar firma de asigurare din pacate sant niste scarbosi ,depuneti o plangere la politie pt acest lucru:D
Solicitati bancii(in calitate de mostenitori), situatia la zi a contului, la data decesului,in urma avizarii daunei.Cu aceasta ocazie vedeti si ce suma va revine din asigurare (daca indemnizatia de deces a fost egala cu valoarea creditului iar intre timp s-au platit rate).
La soc. de asigurari, faceti o petitie scrisa(sau fax sau email) ,prin care solicitati raspuns privind solutionarea dos. de dauna nr.... privind contractul de credit nr....,etc.In privinta recuperatorilor, trimiteti-i la ...banca :P intrucat la data de..(avizarii) ati achitat tot debitul restant cu polita de asigurare nr....
Asigurare deces
sobo
Tata a luat in 2008 un credit de la banca. La un moment dat nu a mai putut achita ratele , iar in ianuarie 2010 , banca a predat contractul unei firme de ... (vezi toată discuția)